Με την κονσόλα XBOX ΟΝΕ η εμπειρία gaming έχει εξελιχθεί σε όλες τις διαστάσεις, τόσο σε γραφικά που παράγει η παιχνιδομηχανή αλλά και στην τεχνολογία των περιφερειακών του XBOX ONE.

Το τηλεχειριστήριο του XBOX ONE έχει βελτιωθεί κατά κόρον, καθώς για την βελτίωση του, η εταιρία έκανε πολυετή έρευνα και ξόδεψε εκατό εκατομμύρια δολάρια για να πετύχει τους στόχους για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης.
Το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας ανέφερε συνολικά, σαράντα βελτιώσεις τόσο στο σχεδιαστικό αλλά και στο τεχνολογικό τμήμα του τηλεχειριστηρίου για το XBOX ONE.

Η Microsoft σήμερα ανακοίνωσε ότι το νέο τηλεχειριστήριο που σχεδιάστηκε για τον XBOX είναι πλέον διαθέσιμο για Windows 7 και Windows 8 για αξέχαστη gaming εμπειρία στους υπολογιστές.Το νέο τηλεχειριστήριο μπορείτε να το συνδέσετε με USB, και σας επιτρέπει να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδιααντί για πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Η διαθεσιμότητα στην Ελλάδα είναι προς το παρών άγνωστη, καθώς η παιχνιδομηχανή της Microsoft ήρθε πρόσφατα στα ελληνικά καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και κοντά στην περίοδο των εορτών αναμένονται καινούργιες παραλαβές συσκευών και περιφερειακών XBOX ONE
Όταν θα ανακοινωθεί ο ερχομός του XBOX ONE Controller η ομαδά του WPHermes θα σας ενημερώσει.

source