Η Microsoft Παρουσίασε τέσσερα νέα ποντίκια για υπολογιστές και τάμπλετ τα οποία τα τρία νέα ποντίκια είναι της σειράς Wireless 3500 ενώ το τελευταίο είναι από την σειρά Arch.

Η σειρά Wireless 3500 προσφέρουν εργοδυναμικό σχεδιασμό, είναι πολύ ελαφριά και μεταφέρονται εύκολα μαζί σας. Με το ασύρματο USB αντάπτορα είναι συμβατά με κάθε laptop με Windows 7 ή Windows 8.
Επιπλέον ο laser αισθητήρας που ανιχνεύει τις κινήσεις του ποντικιού είναι τεχνολογίας bluetrack που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε σε σκληροτράχηλες επιφάνειές όπως το ξύλο.
Παρακάτω επισυνάπτονται τα τρία ποντίκια ίδιας κατηγορίας, σε διαφορετικό σχεδιασμό.

gm_xbox1c_productdetailsMouse 2Mouse 3

 

Επίσης η Microsoft ανανέωσε το ποντίκι της σειράς Arch Mouse, που η ιδιαιτερότητα του είναι, το εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ μέγεθος αλλά και είναι αναδιπλούμενο δύο θέσεων.Η νέα ονομασία είναι Arc Touch Bluetooth Mouse και η νέα έκδοση σε σύγκριση με την προηγούμενη (που ονομάζετε Arc Touch Mouse) είναι η ενσωμάτοσηBluetooth 4 Low Power αντί για USB αντάπτορα.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το συνδέσετε στο SurfacePro 3 ή σε κάποια άλλη συσκευή με Windows 8 και Bluetooth 4LP για να σας διευκολύνει στις διεργασίες σας,και να σας παρέχει όλη την άνεση ενός ποντικιού, ενώ δεν θα καταλαβάνετε την μοναδική USB θύρα του τάμπλετ σας.
Η τεχνολογία της ασύρματης συνδεσμολογίας μέσω τέταρτης γενιάς bluetooth και με το “προφίλ” Low Power, οι συσκευές(το τάμπλετ και το ποντίκι) δεν θα καταναλώνουν πολύ ποσότητα ενέργειας από την μπαταρία και θα σας επιτρέπει να εργαστείτε ακόμα πιο πολύ, δίχως τον φόβο ότι έχετε μία συσκευή που καταναλώνει πολύτιμη ενέργεια από το μηχάνημα σας.
Παρακάτω επισυνάπτετε την φωτογραφία του νέου Arch Touch Bluetooth Mouse

Mouse 4Mouse 5

Όλα τα νέα ποντίκια που αναγράφονται παραπάνω στο site θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών της Ελλάδας ,κυρίος πριν τις εορτές.