Για μια ακόμη φορά η Microsoft ακούει τις ανάγκες που έχουν οι χρήστες και οι καταναλωτές των υπηρεσιών της, σήμερα ανακοινώνει ότι θα παρέχει δωρεάν την ομαδική βίντεο κλήση του Skype !
Τα τελευτά χρόνια, η υπηρεσία του Skype για την ομαδική βίντεο-κλήση ήταν διαθέσιμη μόνο στους χρήστες που είχαν premium λογαριασμό, ο οποίος ήταν επί πληρωμή ανά μηνιαία βάση. Οι πλατφόρμες που υποστήριζαν τον premium λογαριασμό και όλα τα χαρακτηριστικά αυτού, ήταν μόνο οι Desktop υπολογιστές με Windows ή Mac.

Πλέων όλοι οι παραπάνω περιορισμοί καταργούνται καθώς το Skype εξελίσσετε !
Όλοι οι χρήστες οποιαδήποτε πλατφόρμας θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν ομαδική βίντεο κλήση δωρεάν και χωρίς κανένα κόστος ή χρήσεις premium λογαριασμού.
Σταδιακά το Skype θα κυκλοφορήσει ενημέρωση της εφαρμογής για να ενεργοποιήσει αυτήν την νέα δυνατότητα, η οποία θα είναι διαθέσιμη και για φορητές συσκευές.
Δηλαδή, θα μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία της ομαδικής βίντεο κλήσης, σε συσκευές με Android, iOS, Windows Phone,BlackBerry και X-box χωρίς κανέναν περιορισμό.
Για αυτό συνιστάτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών του κινητού σας, για λόγο ότι δεν έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία διαθεσιμότητας της ενημέρωσης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε video για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ομαδική Βίντεο κλήση σε Windows.

Source: Skype Blog