Καθώς το store των Windows Phone μεγαλώνει, έτσι μεγαλώνουν και οι πιθανότητες κάποιες εφαρμογές να βγουν σε προσφορά. Πολλές ρίχνουν την τιμή τους μέχρι και 75%, ενώ άλλες βγαίνουν για μερικές μόνο μέρες εντελώς δωρεάν! Για να μην χάνετε λοιπόν αυτές τις προσφορές σας παρουσιάζουμε τέσσερις πολύ χρήσιμες εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά για σας: να βρίσκουν τις προσφορές.

 

MyAppFree

myAppfree

Είναι η πιο διάσημη εφαρμογή για deals με την οποία πολλοί developers συνεργάζονται για να προωθήσουν προσφορές για τις εφαρμογές τους. Οι προσφορές για την εφαρμογή της ημέρας ανανεώνονται κάθε 24 ώρες ενώ παρουσιάζει εφαρμογές που έχουν από 50% έκπτωση ως 100% έκπτωση. Φυσικά αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν.

Windowsphonestore

 

App Deals

App Deals

Η εφαρμογή AppDeals σαν παρουσιάζει διάφορες προσφορές που τρέχουν στο store. Εμφανίζει εφαρμογές είτε που έχουν κάποια έκπτωση είτε που είναι εντελώς δωρεάν. Επίσης εμφανίζει κάποιες προτεινόμενες εφαρμογές σε ξεχωριστή σελίδα, τις οποίες μπορείτε να τσεκάρετε. Αν και δεν θυμίζει καθόλου modern εφαρμογή για Windows Phone, είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση. Επίσης το AppDeals συνδέεται αυτόματα με το Πορτοφόλι και από εκεί μπορείτε να δείτε την προσφορά της ημέρας αντι να ανοίξετε την ίδια την εφαρμογή. Παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Windowsphonestore

 

Store Deals

Store Deals

Είναι μια εφαρμογή που έχει τα πάντα ανά κατηγορίες. Έχει χωρισμένες τις προσφορές σε αυτές που είναι εντελώς δωρεάν, σε εκπτώσεις παινχιδιών Xbox, σε διάσημες εφαρμογές και σε καλύτερες προσφορές. Εκεί θα βρείτε και βαθμολογία ενώ μπορείτε να αποκρύψετε εκείνες τις εφαρμογές των οποίων η προσφορά έχει λήξει. Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν.

Windowsphonestore

 

App Social

App Social

Αυτή η εφαρμογή της Nokia είναι απαραίτητη στο τηλέφωνό σας. Δεν είναι ακριβώς εφαρμογή για προσφορές αλλά μπορεί μέσω άλλων χρηστών να ανακαλύψετε πολλές προσφορές. Είναι κυρίως ένα είδος καταλόγου που σας προτείνει εφαρμογές και ένα είδος social network όπου μπορείτε κάνοντας φίλους ανα τον κόσμο να δείτε τις αγαπημένες τους εφαρμογές, τις προτάσεις τους αλλά και να δημιουργήσετε και εσείς δικές σας λίστες. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε νέες εφαρμογές στο Store και μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Windowsphonestore

 

 

(Για τους χρήστες της νέας μας εφαρμογής πατήστε να δείτε το άρθρο στην ιστοσελίδα μας για να σας εμφανιστούν οι σύνδεσμοι)