Ο Joe Belfiore πήρε φόρα με το Twitter και μας προσφέρει πληροφορίες που για καιρό τiς αναζητούσαμε.

Το πρώτο θέμα για το οποίο μας ενημέρωσε είναι για τo πρόβλημα που ήρθε με το update στο Windows Phone 7.8 όπου κάποια Live Tiles δεν ανανεώνουν. Ενημέρωσε λοιπόν τους χρήστες ότι το Bugfix ειδή είναι υπό κατασκευή.windows phone 8 other storage

Σε ένα άλλο Tweet του αναφέρθηκε για το άλλο μεγάλο πρόβλημα τον Windows Phone που είναι ο φάκελος «other». Ο οποίος γεμίζει με δεδομένα και δεν μπορούμε να τον αδειάσουμε. Ναι μεν υπάρχουν apps που μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση αλλά πάλι πρέπει να γίνει κάτι. Και όπως φαίνεται και για αυτό το πρόβλημα ειδή δουλεύει η Microsoft για μια λύση που στα επόμενα update θα μας απελευθερώσει πάλη την μνήμη του κινητού μας. Μέχρι τότε όποιος έχει πρόβλημα μεγάλο ο Joe Belfiore συμβουλεύει να απενεργοποιησεί το αυτόματο upload φωτογραφιών στο Skydrive. Όποιος χρειάζεται άμεσα μια λύση μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή «Shrink Storage».

Skype_Logo_Τελευταίο νέο του κύριου Belfiore είναι για το Skype που στην αρχή του Windows Phone 8 ήταν ενσωματωμένο στο People Hub και το έβγαλαν από εκεί με ένα Update. Ανακοινώσε λοιπόν ότι το Skype θα επανέρθει στο People Hub και ότι αναμένετε απλά ένα Update για το Skype. Για το πότε θα γίνει αυτό δύστυχος δεν ενημέρωσε.

 

belfiore-skype

 

Twitter 1 | Twitter 2 | Twitter 3 | Windowsphonedaily